U kunt er ook voor kiezen om uw dak door ons te laten coaten. Wij brengen dan een coating aan, welke leverbaar is in verschillende kleuren. Uw dak ziet er dan weer uit als nieuw en de dakpannen zijn goed beschermd.

Voordelen dakcoating

 1. UV- en weersbestendigheid.
  Onze dakcoating is UV- en weersbestendig. Het dak ziet er daarom dan na vele jaren goed uit en biedt het een langdurige bescherming tegen alle weersomstandigheden. De coating wordt nagenoeg niet beïnvloed door weer en wind.
 2. Doordringbaarheid van waterdamp / lucht toelatendheid.
  Het materiaal voor het coaten van een dak, moet in staat zijn om het transport van vocht van binnen naar buiten te vervoeren. Als dit niet het geval is, kan dit leiden tot schimmels die zeer schadelijk zijn voor de dakconstructie. Als er gebruik wordt gemaakt van slechte coatings kan de dakconstructie zelfs beginnen te rotten.
 3. Milieubewuste keuze
  Onze dakcoating is sterk gepigmenteerd met ijzeroxide kleurpigmenten. Deze zorgen voor een superieure dekking, zodat 20% minder verf nodig is dan gemiddeld met “Normale dakcoatings.” Gemiddeld wordt er 0,4 tot 0,5 ml/m2 gebruikt bij betonnen dakpannen en 0,3 – 0,4 ml / m2 met vezelcement. Om dat te bereiken met een “reguliere dakcoating”, heeft u gemiddeld 0,8 tot 0,9 ml / m2 verf nodig.
 4. Prijsbewuste keuze
  Door voor ons te kiezen maakt u ook een prijsbewuste keuze. Onze prijzen zeer concurrerend. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 5. Blijvende flexibiliteit
  De flexibiliteit van de coating is zeer belangrijk. Als de coating niet kan uitrekken zal deze namelijk scheuren zodra deze erg warm wordt. dakcoatings zijn gebaseerd op 100% zuiver acrylaat en door het bindmiddel heeft deze een ongelimiteerde flexibiliteit.
 6. Wateropname
  Het materiaal voor dakcoating moet waterafstotend zijn, zodat het water kan weglopen en niet door kan dringen in het bekledingsmateriaal. Want als een dakcoating te veel water absorbeert, dan heb je de ideale ondergrond voor algen en schimmels. Deze kunnen de stabiliteit van het dak verslechteren en tegelijkertijd versnellen ze het verweringsproces.